Caravelair


Den franske caravanproducent Caravelair har i årevis været eksponent for især rummelige og prismæssigt konkurrencedygtige campingvogne. Det samme gælder priserne på ’17 modellerne.

Efter godt 50 år med kontinuerlig innovation har Caravelair i dag skabt sig en plads som den største franske producent af campingvogne.

ANTARES

Let og nem at trække, nem at manøvrere med og fuld af smarte indretningsdetaljer til en meget fornuftig pris. Med ANTARES får du alt det, der tæller i form af udstyr til ferier.
Nyhed 2017: 5 “Familiy” vogne med et fornyet moderne interiør med natur- og chokolade nuancer.

ANTARES STYLE

En special serie der giver en perfekt balance mellem udseende, vægt, udstyr og pris, bedre sikkerhed, bedre komfort og flot design. En unik model på caravan markedet. Selvom med dette ”all inclusive” er vognen stadig let og kan trækkes af de fleste biler.
Nyhed 2017: 5 “Familiy” vogne med et fornyet moderne interiør med natur- og chokolade nuancer.

ALLEGRA

Med deres helt igennem nytænkte ydre og indre positionerer de nye ALLEGRA campingvogne sig ubetinget i et nutidigt univers, der er både dynamisk og komfortabelt.

VENICIA PREMIUM

Topmodellen blandt campingvognene fra CARAVELAIR med rummelig indretning, et meget højt udstyrsniveau og fornem finish.

Kataloger og prislister

I undermenuen "Kataloger og prislister" under menupunktet "Caravelair" kan du se forskellige kataloger, prislister samt prisblade på forskellige kampagnemodeller.
I undermenuen "Gamle kataloger" finder du kataloger og prislister et par år tilbage.

Caravelair XL Freeze

Caravelair blev for alvor lagt mærke til på campingmesserne da de for få år siden præsenterede det nye køleskab "XL Freeze" I denne flyer får du en kort introduktion af køleskabet.
Se producentens hjemmeside www.caravelair.dk

Caravelair film

Nedenstående film ligger i en mappe med 18 film i alt. I øverste ventre hjørne kan du vælge en anden film. Klik og vælg