Silver


Er du erfaren ejer af en campingvogn, og leder du efter en pop up campingvogn, som kan tilfredsstille alle dine behov - Så er SILVER vognen for dig!
Giv efter for fristelsen af uovertrufne fordele:
 • Den er æstetisk
 • Behagelig og praktisk
 • Masser af lagerplads
 • Meget sikker.
 • Lavere benzin forbrug
 • Mulighed for at parkerer i en garage
 • Ingen motorvejsafgifter på franske motorveje
 • Tag og sider er fremstillet i haglsikkert polyester
 • Masser af lys indvendigt
 • Nemmere at køre med
 • Højt udstyrsniveau
 • Lav vægt

Silver Mini 270

Kom og oplev Silver Mini 270 fra en ny vinkel. Ny sort udvendig ydre samt nye farvekombinationer. Designet til eventyr og spontane udflugter. Vognen kombinerer komfort og brugervenlighed for at opnå fuld tilfredshed. Den lille vogn er let at trække og opbevare. Campingvognen vil overraske dig med sin funktionalitet.

Silver Mini 290

Kompakt og let. Silver Mini 290 har et toilet med håndvask. Køkkenet er placeret i bagenden, og spisepladsen kan omdannes til en rigtig dobbeltseng. Tag et kig på alle de nye udvendige farver, og vælge den version, du finder mest attraktive. Vognen er oplagt til spontane weekendture, ferier med familien eller som par. Mini Silver 290 tilpasser sig hver situation og tilbyder dig det bedste for dine udflugter.

SILVER Trend 310

Silver Trend 310 er den mest kompakte model i Trend serien. Vognens 1,80 m brede karrosseri sikrer en nem parkering i garagen og reduceret brændstofforbrug. Med sit køkken, inkl. køleskab, et toilet og en rummelig spiseplads, der nemt laves om til en seng, får du med denne model også alle fordelene fra en stor campingvogn.

SILVER Trend 380

 
Nyd den enestående komfort i kraft af den faste senge på Silver Trend 380 CP. Denne model er udstyret med en seng med en lamelbund og en indbygget håndvask, der kan hæves for at opnå ægte komfort og en fremragende ferie oplevelse!
I Silver Trend 380 TDE kan du vælge imellem tre mulige opredninger:
Enkelt senge, King-size dobbeltseng eller en tværgående seng.

SILVER Trend 420CP

SILVER Premium 440

SILVER Premium 450LJ

Silver Premium 450LJ

Silver kataloger

I menupunktet "Kataloger og prislister" under Silver kan du se Silver kataloger og snart også den danske prisliste 2018.
Se producentens hjemmeside www.silver-pop-up-caravans.com
Her kan du se en film om Silver og Silver Mini.

HONFLEUR - et fortelt som passer

Franske Trigano som fremstiller Silver campingvognene har også lavet et fortelt, som passer på disse vogne med hæve/sænke tag.

Forteltet leveres i tre størrelser. I prislisten for 2018 kan du se priser og størrelser.

Honfleur som solsejl

Her er fronten og sidestykkerne så lynet helt af så man i stedet for kan bruge Honfleu som solsejl.
Dybde: 250 cm
Tag: Polyester 240g/m2
Stel: Ø 25 mm
Justerbare stropper.
Stor lynlåse.
Det som gør Honfleur specielt og derfor egnet til Silver med hæve/sænke tag er stellet. Inde mod vognen er stellet hævet op over teltskinnen for at få normal ståhøjde i forteltet.
<- Se billedet.
Stængerne er monteret med power grips, således at det er hurtigt og nemt at sætte teltet op uden at man hele tiden mangler en ekstra hånd, når teltet skal strammes helt op.
Tilknyttet fil:    Se Honfleur (FR) (1440 Kb)